Волейбольний, футбольний турніри та показове тренування з легкої атлетики відбулися на Свалявщині ФОТО

Волейбольний, футбольний турніри та показове тренування з легкої атлетики відбулися на Свалявщині ФОТО
Одразу три вагомі спортивні події за два дні (11-12 вересня) відбулися на Свалявщині цими вихідними. Традиційний турнір з волейболу «Юний спартаківець» в санаторії «Квітка полонини», футбольний турнір імені Ю.Ю.Дідренцела та «Перше показове тренування з легкої атлетики Свалявської ДЮСШ.

 

Саме ці події поклали старт низці заходів, спрямованих на пропаганду здорового способу життя свалявчан та залучення дітей і молоді до занять спортом.

Дві громадські організації та два чоловіки, які давно займаються розвитком Свалявщини, вирішили об’єднати зусилля для кращої роботи. ГО «Сольва-прогрес» – Павло Ганинець та ГО «Вашар» – Мирослав Магурський. Саме ці люди зі своїми командами мають досвід проведення та організації різних заходів не лише спортивного спрямування, активно виступають спонсорами команд та беруть активну участь у покрашенні місцевого благоустрою.

«Ми можемо сто разів говорити, що діти – наше майбутнє, але якщо нічого не будемо робити в цьому напрямі, то всі ці слова – викинуті на вітер. Тепер, поки є азарт, поки є бажання в дітей, і за умови, що є можливості для заняття спортом – треба залучати молодь до нього. На Свалявщині ми активно працюємо в цьому напрямі, маємо чудових талановитих дітей, тож робимо все для їхнього розвитку", – прокоментував нашому виданню Павло Ганинець. 

«Свалявщина обирає розвиток» (Павло Ганинець)

«Разом ми сила!» (Мирослав Магурський)

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів