Богдан Андріїв привітав ужгородських рятувальників із нагоди професійного свята

Богдан Андріїв привітав ужгородських рятувальників із нагоди професійного свята
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв сьогодні взяв участь в урочистостях з нагоди Дня рятувальника, які відбулися в аварійно-рятувальному загоні управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області.

 

Богдан Євстафійович привітав рятувальників, наголосив на важливості їхньої роботи, адже від злагоджених дій працівників управління ДСНС залежить життя та здоров'я наших громадян, відзначив високий професіоналізм. Міський голова подякував рятувальникам за роботу та додав, що Ужгородська міськрада регулярно виділяє фінансову допомогу цьому підрозділу. Зокрема нещодавно на сесії затвердили Програму підтримки аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНС України у Закарпатській області на 2020 рік та фінансування у розмірі 800 тисяч гривень. Богдан Андріїв побажав бійцям загону завжди повертатися живими і здоровими додому, благополуччя і добробуту.

Привітали рятувальників із професійним святом і голова Закарпатської ОДА Олексій Петров, заступник голови Закарпатської облради Петро Грицик, представники силових структур, правоохоронних органів. Хвилиною мовчання вшанували бійців, які віддали своє життя, виконуючи службові обов'язки. Начальник Управління ДСНС України в Закарпатській області Мирослав Щербей кращим працівникам вручив відзнаки. Участь у заході взяли і ветерани-рятувальники.

Після завершення урочистостей гості ознайомилися з технікою та спецобладнанням, яке рятувальники використовують у роботі.

Ужгородська міська рада

 

16 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів