Приймальна комісія УжНУ підбила підсумки першого етапу вступної кампанії-2020

Приймальна комісія УжНУ підбила підсумки першого етапу вступної кампанії-2020
У четвер, 17 вересня, відбулося чергове засідання Приймальної комісії. Члени комісії розглянули низку актуальних питань: попередні підсумки першого етапу вступної кампанії, зарахування вступників на ОС «доктор філософії» за кошти державного бюджету, зарахування вступників за кошти фізичних та юридичних осіб, зарахування вступників-іноземців, проєкт умов прийому вступників на 2021 рік.

 

Голова Приймальної комісії УжНУ Петро Горват наголосив: «Ми зробили все можливе, щоб до 15 вересня, початку навчального року, провести всі зарахування . Тож усі зарахування здійснені. Попередня інформація, накази розіслані у відповідні підрозділи. Першокурсники мали змогу спокійно розпочати навчальний процес. Ми маємо право вважати, що перший етап вступної кампанії виявився успішним, у нас зараховано близько 3500 вступників. Хочу висловити вдячність керівництву університету за підтримку нашої роботи. Усі студенти, які виявили бажання навчатися в УжНУ, зараховані, а інших очікуємо на другому та третьому етапах».

Щодо зарахування вступників на ОС "доктор філософії" за кошти державного бюджету інформував проректор Ігор Студеняк: «У нас пройшла вступна кампанія до аспірантури, прийом проводився з 1 червня по  31 липня. За цей період було прийнято 189 заяв від 153 людей – 102 заяви ми отримали на денну форму навчання, 72 на вечірню та 15 на заочну. Не допущено до вступних випробувань 1 особу, 2 відмовилися вході проведення і 3 не з’явилися на іспити. За результатами рейтингу було рекомендовано на державне замовлення 92 аспірантів. Усі кандидатури було узгоджено з деканатами. Рейтингові списки оприлюднені».

Ганна Фельцан,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів