В Ужгородській міськраді проводять тренінги для ОСББ та тих, хто хоче їх створити

В Ужгородській міськраді проводять тренінги для ОСББ та тих, хто хоче їх створити
Черговий безкоштовний спеціалізований тренінг «Бухгалтерський облік в ОСББ» для ініціативних груп, які бажають створити ОСББ, та новостворених об’єднань днями відбувся в Ужгородській міській раді.

 

Навчання організували в рамках проєкту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень (HOUSES)».

Тренерами були Любов Павлович – регіональний координатор ПРООН в Закарпатській області та Ярослава Щерба – бухгалтер ОСББ «Наш дім – Ужгород».

Учасники отримали посібники з теми тренінгу, ознайомилися з особливостями ведення бухгалтерської роботи в ОСББ та прикладами документів. Ті, хто завершив курс тренінгів із питань діяльності ОСББ, отримали сертифікати.

Начальник відділу експлуатації житлового фонду та інженерних мереж департаменту міського господарства Ужгородської міської ради Марина Куберка запрошує всіх охочих, зокрема, представників ініціативних груп на місцях, які хочуть створити ОСББ, існуючих ОСББ, а також ЖБК, які мають бажання перереєструватися в ОСББ – зареєструватися на онлайн-платформі http://houses.in.ua і отримати безкоштовно знання, які необхідні кожному співвласнику багатоквартирного будинку, кожному мешканцю багатоповерхівки.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів