В Ужгороді сьогодні відбувся відкритий турнір з велоспорту-маунтенбайку "Велолідер"

В Ужгороді сьогодні відбувся відкритий турнір з велоспорту-маунтенбайку "Велолідер"
У Боздоському парку в Ужгороді сьогодні відбувся відкритий турнір з велоспорту-маунтенбайку "Велолідер", яке вже кілька років поспіль організовує для дітей та молоді велосипедно-туристичний клуб "Лідер".

 

Привітав юних любителів велоспорту, їхніх батьків й Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, розповів, що такі змагання у нашому місті стали вже традиційними, пропагують здоровий спосіб життя та активний сімейний відпочинок. Богдан Євстафійович побажав учасникам легких стартів та успішних виступів, подякував батькам за підтримку дітей та організаторам турніру.

Керівник велоклубу, головний організатор змагань Микола Щадей перед початком старту ознайомив учасників із правилами. Розповів також, що вже кілька років проводять такі змагання для популяризації велоспорту та велокультури, а також для привернення уваги громадськості до безпеки дітей та дорослих під час велопрогулянок у місті, для пошуку талановитих дітей, які могли б далі розвиватися у секції велоспорту, яка діє в ужгородській ЗОШ №20-ліцеї "Лідер".

Через карантин цьогоріч обмежили вік учасників. Змагання, щоб зменшити кількість юних велолюбителів, проводили серед вікової категорії 7-12 років, тоді як у попередні роки наймолодшими могли бути 3-4-річні учасники. Змагалися сьогодні окремо дівчата та хлопці у локаціях: „Школа їзди” (7-12 років), „Крос-кантрі” (7-12 років) та сімейна естафета „Тато, мама, я – ВелоСІМ’Я”, загалом майже 60 учасників із Ужгорода, Мукачева та Сваляви.

Ужгородська міська рада

 

19 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів