Відсьогодні на Закарпатті – нове епідемічне зонування

Відсьогодні на Закарпатті – нове епідемічне зонування
Відсьогодні, з 21 вересня, почало діяти нове епідемічне зонування. Таке рішення прийняла Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки таз надзвичайних ситуацій у четвер, 18 вересня.

 

Поділ Закарпатської області:

- у червоній місто Чоп.

- у помаранчевій зоні місто Ужгород, Рахівський та Ужгородський райони.

- у жовтій зоні міста Берегово, Мукачево та Хуст, Берегівський, Великоберезнянський, Виноградівський, Іршавський, Міжгірський, Мукачівський, Переченський, Свалявський та Тячівський райони.

ЩО ПЕРЕДБАЧАЮТЬ ЗОНИ:

- зелена зона - у громадських будівлях чи транспорті люди повинні перебувати у масках чи респіраторах; проведення масових заходів: не більше однієї людини на 5 квадратних метрів; кінотеатри із заповненістю на 50%; перевезення пасажирів лише у межах сидячих місць.

- жовта зона - забороняється відвідування установ соцзахисту, де перебувають люди похилого віку. Виключенням є ті, хто надають послуги кризово.

- помаранчева зона - до заборони із "жовтої зони" додаються ще такі обмеження: діяльність закладів розміщення; діяльність розважальних закладів; планові госпіталізації в лікарні; спортзали, фітнес-зали та заклади культури також зачинені; прийом нових змін у дитячі табори; обмеження для масових заходів: одна людина на 20 квадратних метрів, але не більше за 100 людей.

- червона зона - забороняється: робота громадського транспорту; відвідування закладів освіти; діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів.

Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів