В Ужгороді погодили Програму надання шефської допомоги військовим частинам, розташованим на території міста

В Ужгороді погодили Програму надання шефської допомоги військовим частинам, розташованим на території міста
Триває виконком Ужгородської міської ради.

 

На сьогоднішньому черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради погодили Програму надання матеріально-технічної допомоги Ужгородському зональному відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України на 2021-2022 роки. Основна мета Програми – розвиток та поліпшення інфраструктури відділу, матеріально-технічного забезпечення для ефективного виконання завдань. Фінансове забезпечення Програми передбачено в сумі 800 тисяч гривень (по 400 тис. грн щороку).

Крім того, погодили Програму надання шефської допомоги військовим частинам, розташованим на території міста на 2021-2022 роки. Вона передбачає забезпечення належної боєздатності військових частин А-1778, 3002 Національної гвардії України в мирний та воєнний час; підвищення рівня культурно-виховної роботи у військових частинах; участь у військово-патріотичному вихованні молоді. На неї передбачено загалом 800 тисяч гривень (по 400 тис. грн щороку).

Члени виконкому погодили і Програму підтримки військовослужбовців військової служби за контрактом, які укладуть контракт у 2021 році. Програма спрямована на матеріальне заохочення громадян, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом у Збройних Силах України у 2021 році. Фінансове забезпечення передбачене у розмірі 1 млн грн.

Усі ці Програми згодом внесуть і на розгляд сесії Ужгородської міської ради.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів