На кордоні в Закарпатті вилучили 130 газових плит BORGIO (ФОТО)

На кордоні в Закарпатті вилучили 130 газових плит BORGIO (ФОТО)
На пункт пропуску "Тиса" заїхала фура з причепом словацької реєстрації. Водій подав документи в яких вказав, що везе певну кількість побутової техніки.

 

Як зазначає пресслужба Закарпатської митниці Держмитслужби, згідно документів газові плити їхали з Туреччини до Одеси. Тому, у митників виникли сумніви щодо логічності переміщення та маршруту транспортного засобу комерційного призначення.

Так, при перевірці було виявлено невідповідність та розбіжність зазначеній в документах побутової техніки, найменування якої відсутні взагалі.

"Зокрема, варочна поверхність газова на три газові конфорки - 50 шт, варочна поверхність комбінована на дві газові комфорки та дві електричні - 80 шт. Крім того, прискіпливі митники виявили не зазначені в документах та не задекларовані 8 ящиків з запчастинами для зазначеної вище побутової техніки. Остаточну вартість вилученого вантажу встановлюватиме експерт-спеціаліст", - йдеться у повідомленні.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч. 1 статтею 483 Митного кодексу України, саме тому частину товару було вилучено.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів