Прокуратура довела вину начальника Берегівського міжрайонного управління водного господарства

Прокуратура довела вину начальника Берегівського міжрайонного управління водного господарства
За дорученням Закарпатської обласної прокуратури, Берегівська місцева прокуратура забезпечила участь прокурора в судовому розгляді справи по об’єднаних протоколах про адміністративні правопорушення, що пов’язані з корупцією.

 

Як повідомив керівник Берегівської місцевої прокуратури Володимир Жилкін, стосувалися вони начальника Берегівського міжрайонного управління водного господарства.

Згідно з наявною інформацією, чоловік, використовуючи свої службові повноваження, уклав із фізичною особою-підприємцем (яка є його дружиною) договори щодо виконання робіт з берегоукріплення. Посадовець підписав контракти про надання послуг та акти приймання виконаних робіт, не повідомивши у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Такі дії чоловіка кваліфіковані за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП, тобто вчинення дій та прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Берегівський районний суд визнав його винним у вчиненні корупційного адмінправопорушення і наклав штраф у розмірі 5100 грн.

Очікується набрання постановою законної сили.

Закарпатська обласна прокуратура

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів