Закарпаття без "зеленої" та "червоної" зони: оновлено рівні поширення COVID-19

Закарпаття без "зеленої" та "червоної" зони: оновлено рівні поширення COVID-19
Рішенням комісії ТЕБ та НС оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в регіонах, про це повідомили на Урядовому порталі.

 

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 24 вересня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Новий розподіл набуває чинності з 00:00 28 вересня 2020 року.

«Помаранчевий» рівень запроваджено в місті Ужгород та в Ужгородському районі.

«Жовтий» рівень прийнято рішення встановити у містах Берегово, Мукачево, Хуст, Чоп та у Берегівському, Великоберезнянському, Виноградівському, Іршавському,  Мукачівському, Перечинському,  Рахівському, Тячівському районах.

Нагадаємо, що такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Довідково

Відповідно до пункту 16 постанови Кабінету Міністрів №641 на території регіону або окремої адміністративно-територіальної одиниці регіону, на якій установлено “жовтий”, “помаранчевий” та “червоний” рівень епідемічної небезпеки, додатково можуть застосовуватись обмежувальні протиепідемічні заходи, визначені рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій або органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів