Підозрюваних у розбійному нападі затримали поліцейські на Ужгородщині

Підозрюваних у розбійному нападі затримали поліцейські на Ужгородщині
29-річного жителя Ужгородського району та 40-річного ужгородця підозрюють у розбійному нападі на будинок у селі Циганівці. Про це повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан. Наразі чоловіків затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 

За її словами, вранці 1 жовтня до поліції надійшло повідомлення про напад на помешкання жителя Ужгородщини. Заявник повідомив, що у будинку на момент злочину перебувала його 18-річна донька. "Озброєний пістолетом чоловік, погрожуючи зброєю, незаконно заволодів наявною в будинку готівкою у сумі близько 50 тисяч гривень та втік з місця злочину. За описом дівчини, зловмисник був у темному спортивному костюмі, масці та рукавичках. Також, з її слів, у нього був спільник, який привіз нападника", — розповіла речниця.

Підозрюваних у збройному нападі затримали поліцейські на Ужгородщині

Правоохоронці встановили особи підозрюваних. "Йдеться про 29-річного жителя села Розівка та 40-річного мешканця обласного центру Закарпаття. Обидва неодноразово судимі за вчинення майнових злочинів", — додала речниця.

Підозрюваних у збройному нападі затримали поліцейські на Ужгородщині

У підозрюваних виявили та вилучили зброю, гроші та залізний ломик. За скоєне підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів