Неочікувані рейтинги: хто кого "обскакав" у виборчій гонці на посаду мера Ужгорода?

Неочікувані рейтинги: хто кого "обскакав" у виборчій гонці на посаду мера Ужгорода?
Богдан Андріїв, Сергій Ратушняк, Віктор Щадей, Павло Федака та Віктор Петров – так розташувались фаворити у змаганні за посаду міського голови Ужгорода станом на 1 жовтня 2020 року.

 

27 вересня – 1 жовтня 2020 р. Закарпатський інформаційно-аналітичний центр (ЗІАЦ) провів соціологічне дослідження в м. Ужгород на тему передвиборчих настроїв. Це вже друге дослідження після закінчення реєстрації кандидатів на посаду міського голови Ужгорода. На цей раз опитано 1012 респондентів за репрезентативною вибіркою у всіх районах міста. Загальна статистична похибка дослідження знаходиться в межах 2%.

Богдан Андріїв (16 %) залишається на першому місці рейтингу, кандидати-двійники майже не вплинули на його показники.

Сергій Ратушняк (12%), не напружуючись виходить на другу позицію завдяки політтехнологічному безладдю у штабі Віктора Щадея (11%). Патріотичний електорат відмовляється підтримувати висуванця Зе-команди Щадея, а прихильники «Слуги Народу» дезорієнтовані тим, що не бачать зелених рекламних площин з кандидатом їх партії.

Павло Федака (8,3%) продовжує набирати голоси прихильників правої електоральної ніші і за відсутності кандидатів у мери Ужгорода від «Європейської Солідарності» та ВО «Свобода» може розраховувати на голоси їх симпатиків.

Далі йдуть висуванець «Команди Андрія Балоги» Віктор Петров (7,5%), представник ОПЗЖ Андрій Погорєлов (5,4%), Олександр Білак (4,5%) та Юрій Беляков (3,3%)

Інші кандидати набирають 8%.

Не визначились з вибором 24.

Джерело: trubyna.org.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів