Ряд важливих рішень для військових Ужгорода прийняли на сьогоднішній сесії міськради

Ряд важливих рішень для військових Ужгорода прийняли на сьогоднішній сесії міськради
Програму мобілізаційної підготовки м. Ужгород на 2021 рік затвердили сьогодні на сесії міськради Ужгорода.

 

Іншим рішенням затвердили Програму надання матеріально-технічної допомоги Ужгородському зональному відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України на 2021-2022 роки. Вона, зокрема, спрямована на розвиток та поліпшення інфраструктури відділу; матеріально-технічного забезпечення для підтримання боєготовності та ефективного виконання завдань, які виконуються відділом в зоні проведення Операції об’єднаних сил тощо.

Діятиме у 2021 році і Програма підтримки військовослужбовців військової служби за контрактом, які укладуть контракт у наступному році. У рамках Програми, яку підтримали на сесії, передбачається надання одноразової грошової матеріальної допомоги особам, які будуть зараховані з 1 січня 2021 року на військову службу за контрактом до лав Збройних Сил України і зареєстровані в Ужгороді. Фінансування Програми – 1 мільйон гривень.

Затвердили депутати і Програму надання шефської допомоги військовим частинам, розташованим на території міста, на 2021-2022 роки. Програма спрямована на забезпечення належної боєздатності військових частин А-1778, 3002 Національної гвардії України в мирний та воєнний час; підвищення рівня культурно-виховної роботи у військових частинах; участь у військово-патріотичному вихованні молоді. На виконання Програми на 2 роки передбачили 800 тис. грн.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів