Чотири рази за добу рятувальники шукали заблукалих грибарів на Закарпатті. Одного знайшли мертвим

Чотири рази за добу рятувальники шукали заблукалих грибарів на Закарпатті. Одного знайшли мертвим
Чотири рази по допомогу у пошуках заблукалих родичів звертались до Служби порятунку місцеві жителі від вечора 16 до ранку 17 жовтня. Про це повідомила речниця ДСНС на Закарпатті Наталія Батир.

 

У першому випадку до рятувальників зателефонувала дружина жителя Свалявка Перечинського району, яка повідомила, що її чоловік 15 жовтня вийшов у ліс по гриби та не повернувся. Шукали 67-річного перечницярятувальники та місцеві жителі. "Чоловіка знайшли поблизу с. Т.Бистра та с. Свалявка та о 19:50 однією з пошукових груп у складі місцевого населення чоловіка було знайдено у задовільному стані", — розповіла Батир.

Рятувальники шукають заблукилих грибарів на ЗакарпаттіФОТО: ДСНС Закарпатської області

У другому випадку заблукала жінка-грибарка з Мукачева. Повідомлення про це надійшло до Служби порятунку о 19:55, а вже о 22:45 63-річну заблукалу знайшли поблизу с. Павшино, Мукачівського району. Стан здоров’я задовільний.

Рятувальники шукають заблукилих грибарів на ЗакарпаттіФОТО: ДСНС Закарпатської області

Третій виклик про те, що чоловік 1958 року народження, житель селища Кольчино Мукачівського району, вийшов в ліс для збору грибів та заблукав надійшло до рятувальників вночі 17 жовтня від дружини заблукалого. "05:25 фахівцям гірського пошуково-рятувального відділення м. Мукачева зателефонувала дружина заблукалого та повідомила, що він самотужки дістався додому та допомоги не потребує", — розповіла речниця.

Вранці 17 жовтня, до рятувальників звернулися жителі Рахівщини з повідомленням про те, що ще 13 жовтня житель села Чорна Тиса 1958 року народження вийшов в ліс для збору грибів в район полонини Апшеняска Рахівського району та не повернувся. "На жаль, о 13:40 17 жовтня рятувальниками було знайдено у лісі тіло чоловіка", — розповіла Батир. Що стало причиною смерті встановлять правоохоронці.

 

18 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів