Як на Закарпатті буде відбуватися голосування в умовах COVID-19

Як на Закарпатті буде відбуватися голосування в умовах COVID-19
У пресцентрі Закарпатської ОДА відбувся брифінг щодо актуальної ситуації з пандемії коронавірусу на Закарпатті. Виконувачка обов'язків директора департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Ольга Чемет розповіла про те, як будуть дотримуватися епідемічної безпеки на виборчих дільницях під час прийдешніх місцевих виборів.

 

"Має бути забезпечений вхід по одному маршруту, вихід по іншому маршруту виборців, санітарна дистанція, у приміщенні має бути не більше 3 виборців, дизенфекція поверхонь, масковий режим, виборець має мати ручку свою. Працівники мають бути у масках, працювати у рукавицях, рекомендовано використовувати і захисні щитки.

Багато питань щодо спецдільниць у лікарнях, де приймають хворих на ковід. Держава дає змогу кожному на волевиявлення. Тож у лікарнях, де знаходяться хворі на коронавірусну хворобу, теж буде дана можливість волевиявлення.

Люди, які будуть залучені до цієї роботи, мають бути одягнені у засоби індивідуального захисту. У керівників закладів охорони здоров'я та департаменту охорони здоров'я виникла пропозиція включити у цю процедуру одного з медпрацівників, вільного цього дня від роботи, який знає, як правильно одягати засоби індивідуального захисту, як поводитися у приміщенні з інфікованими, як правильно себе роздягнути. Маємо сподівання, що пропозицій дослухаються і ми зможемо забезпечити безпеку працівників виборчих дільниць".

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів