Закарпатку незаконно утримували в помешканні, повному зброї (ФОТО)

Закарпатку незаконно утримували в помешканні, повному зброї (ФОТО)
Під процесуальним керівництвом прокуратури триває розслідування.

 

Під процесуальним керівництвом Ужгородської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі, що спричинило фізичні страждання потерпілому) та ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) КК України.

29 жовтня до поліції із заявою звернулася закарпатка, яка повідомила, що мешканець Ужгорода незаконно утримував її за місцем свого проживання. При цьому застосовував до неї фізичне насильство.

З урахуванням необхідності безпосереднього переслідування особи, яка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, проведено огляд місця скоєння злочину у порядку ч.3 ст.233 КПК України. Однак зловмисника там вже не було. Натомість правоохоронці знайшли речі, зовні схожі на автоматичну вогнепальну зброю, боєприпаси, кийки та набої. За цим фактом до ЄРДР внесені відомості за ч.1 ст. 263 КК України. Предмети передані на експертизу.

У помешканні також виявлені речовини, що нагадують наркотичні. Вирішується питання щодо внесення відомостей за цим фактом до ЄРДР за ст. 309 КК України.

Наразі встановлюється місцеперебування громадянина, на якого вказала заявниця. Триває слідство, яке здійснює Ужгородський ВП ГУНП в Закарпатській області. Процесуальне керівництво забезпечують прокурори місцевої прокуратури.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів