Закарпатські митники вилучили у львів'янина вантажівку через фальшиві документи на транспорт

Закарпатські митники вилучили у львів'янина вантажівку через фальшиві документи на транспорт
На митному посту "Ужгород" митники затримали львів'янина за надання неправдивих відомостей.стосовно вартості вантажного транспорту. Про це повідомила речниця Закарпатської митниці Вікторія Сенгетовська.

 

"40-річний львів’янин в’їав в Україну на вантажівці марки «RENAULT» з напівпричепом марки «SCHMITZ» на німецьких номерних знаках, і в поданих до митного оформлення документі зазначив, що продавцем транспортного засобу є лондонська фірма (Великобританія), а покупцем – луцька (Волинська обл.), вартість – 5200 євро (тягач) і 2270 євро (напівпричіп)", — розповіла речниця.

Під час перевірки законності перетину митного кордону України вантажівки інспектори засумнівались в правдивості документів на транспорт. Як пояснила Вікторія Сегнгетовська, посадові особи Закарпатської митниці Держмитслужби зініціювали зустріч зі словацькими митниками і з'ясувалося, що за наданими водієм документами на словацькому боці, продавцем зазначено іншу фірму, покупцем – громадянина України зі Львова, та й вартість напівпричепу значно більша — 3900,00 євро.

Таким чином, водій, подавши митникам фальшиві документи на причеп, приховав від митного контролю вартістіь товару та його покупця, отримувача та продавця. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 статтею 483 Митного кодексу України.Тож, вантажівку разом з напівпричепом, загальною вартістю понад 300 тис грн. вилучено до рішення суду.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів