Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв став на захист підприємців: «Прошу владу області почути нас!»

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв став на захист підприємців: «Прошу владу області почути нас!»
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв щойно зустрівся з підприємцями Ужгорода.

 

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що був присутній на засіданні комісії ТЕБ та НС і там обговорювали питання про внесення Ужгорода до червоної зони.

 «Я сьогодні звернувся до керівника обласної комісії з ТЕБ та НС стосовно тих обмежень, які передбачаються червоною зоною, - розповів Б. Андріїв під час зустрічі. - Я спілкувався з мерами інших міст, які теж у червоній зоні. У них громадський транспорт працює, дошкільні заклади теж, діти 1-4 класів навчаються, і ресторани, кафе магазини не закриті до 21:00. Тому я сьогодні написав листа пану Олегу Коцюбі – заступнику голови Закарпатської ОДА, з проханням дозволити аналогічні речі в Ужгороді».

Міський голова розповів про те, які прохання озвучені в листі.

«Прекрасно розумію, що багато з вас працюють на межі рентабельності, а іноді й у збиток, щоб утримати бізнес на плаву, за вами багато працівників, які мають родини, - додав Богдан Андріїв. - Чудово розумію сім’ї, в яких батьки мусять іти на роботу і  їм нема куди подіти маленьких дітей. Так само актуальним є питання навчання дітей початкових класів – нереально навчати їх дистанційно, якщо вони ще не вміють писати і читати! Ще важливим є для нас робота громадського транспорту, бо людям, особливо працівникам критичної інфраструктури, потрібно добиратися на роботу. Ми просимо нас почути!»   

Міський голова Ужгорода також повідомив, що ще спробує зв’язатися з міністром охорони здоров’я, щоб внесли зміни в постанову державної комісії, щоб ввійшли в положення і дозволили працювати на тих умовах, які просимо. "Я зроблю все можливе, щоб нас почули!», – запевнив Богдан Андріїв.

Нагадаємо, як повідомив сьогодні міський голова під час пресконференції, в листі на адресу обласної комісії ТЕБ та НС він просить для Ужгорода:  

  • Запровадити дистанційне навчання тільки для 5-11 класів, щоб 1-4 класи навчалися в звичайному режимі.
  • Не припиняти роботу громадського транспорту
  • Не закривати дошкільні заклади.
  • Не припиняти роботу закладів харчування й торгівлі. 

Посилити заходи з епідбезпеки в будь-якому населеному пункті можна в будь-яку мить, а ось для того, аби відмінити їх, треба чекати два тижні – до наступного засідання комісії ТЕБ та НС.  

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів