Ужгородські депутати проголосували за забезпечення конституційних прав жителів міста ДОКУМЕНТ

Ужгородські депутати проголосували  за забезпечення конституційних прав жителів міста ДОКУМЕНТ
22 депутати Ужгородської міської ради проголосували сьогодні на позачерговій сесії за забезпечення конституційних прав жителів Ужгородської міської територіальної громади.

 

22 депутати Ужгородської міської ради проголосували сьогодні на позачерговій сесії за забезпечення конституційних прав жителів Ужгородської міської територіальної громади. Про це написав за результатами сесії на своїй сторінці в мережі Фейсбук міський голова Ужгорода Богдан Андріїв:

"На засіданні, як я повідомляв, розглядали тільки один проєкт рішення – у зв’язку із віднесенням нашого міста до «червоної» зони та запровадженням із 2 листопада нових карантинних обмежень.

Сесія підтримала і визнала такими, що не відповідають нормам Конституції, обмеження, встановлені державною комісією ТЕБ та НС щодо заборони в Ужгороді роботи громадського транспорту, закладів освіти, діяльності у сферах громадського харчування, торгівлі та побутового обслуговування населення.

Сесія також доручила забезпечити належне функціонування закладів освіти, громадського транспорту та життєдіяльність Ужгородської міської територіальної громади відповідно до рішень місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Ужгородській міській раді.

На сьогодні Ужгород виконує рішення позачергового засідання державної комісії ТЕБ та НС від 30 жовтня".

 

02 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів