Закарпатські прикордонники виявили у горах заблукалого американця

Закарпатські прикордонники виявили у горах заблукалого американця
Учора вдень прикордонники Чопського загону затримали іноземця, який незаконно перетнув державний кордон України.

 

Незнайомця виявили під час патрулювання місцевості в районі населеного пункту Великий Березний. Прикордонний наряд помітив чоловіка середнього віку, що крокував горами у напрямку України. Затриманий мав при собі лише копію закордонного паспорта громадянина США. Під час опитування він пояснив правоохоронцям, що заблукав у лісі під час перебування у Словаччині.

Виявлення іноземця стало своєрідним «бойовим хрещенням» для військовослужбовців строкової служби – інструкторів службових собак, що прибули днями у Чопський прикордонний загін з Кінологічного навчального центру. Під час карантинно-настановчих зборів, що проводяться у відділі «Великий Березний», вони разом з офіцером управління загону вперше вийшли на кордон і одразу ж затримали правопорушника.

Наразі чоловіка доставлено у спецприміщення відділу «Великий Березний». Правоохоронці з’ясовують обставини правопорушення. Після підтвердження особи іноземця його притягнуть до адміністративної відповідальності за незаконне перетинання державного кордону.

Пресслужба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів