Закарпатці долучаться до акції "16 днів проти насильства"

Закарпатці долучаться до акції "16 днів проти насильства"
У Закарпатській ОДА відбулася нарада з приводу підготовки до проведення в області всеукраїнської акції з протидії домашньому насильству. Участь в нараді взяли й працівники поліції.

 

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.  Основними завданнями акції є:

  • привернення уваги громадськості до проблем подолання насильства в сім’ї,
  • протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства
  • забезпечення рівних прав жінок і чоловіків;
  • активізація партнерського руху органів державної влади, державних закладів, громадських організацій щодо викорінення домашнього насильства;
  • проведення інформаційних кампаній з метою підвищення обізнаності громадян з питань попередження насильства в сім'ї, жорсткого поводження з дітьми, формування свідомості всіх верств населення  щодо нетерпимого ставлення до насильства тощо.

 

Участь в нараді взяли й працівники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, зокрема начальник ювенальної превенції підполковник поліції Андрій Курта та старший інспектор управління превентивної діяльності ГУНП області капітан поліції Діана Шемет. Учасники робочої зустрічі обговорили план проведення в краї всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».   

                                               

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

03 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів