Обвинувачений у підпалі кафе в Мукачеві постане перед судом

Обвинувачений у підпалі кафе в Мукачеві постане перед судом
Закарпатською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у справі щодо вчинення умисного підпалу одного з кафе-барів Мукачева.

 

Як встановило слідство, на початку лютого 2019 року група осіб, використовуючи заздалегідь заготовлену пляшку з горючою сумішшю, підпалила вхідні двері закладу та зникла з місця злочину. Своїми діями правопорушники завдали власнику кафе понад 20 тис. грн матеріальної шкоди.

Одного з фігурантів вдалося встановити. Ним виявився 19-річний мешканець Мукачівського району. Йому інкриміновано ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194 КК України, тобто закінчений замах на умисне знищення чужого майна, вчинений за попередньою змовою групою осіб шляхом підпалу.

Обвинувальний акт щодо вказаної особи розглядатиме Мукачівський міськрайонний суд. Особу іншого фігуранта встановлюють.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокурорів обласної прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів