Закарпаттяенергозбут пропонує для споживачів, які купуватимуть у товариства газ, цікаві пропозиції

Закарпаттяенергозбут пропонує для споживачів, які купуватимуть у товариства газ, цікаві пропозиції
Шановні споживачі! Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут» щиро вдячна всім, хто вирішив купувати газ через нашу компанію. Нам приємна ваша довіра і ми робитимемо все можливе, щоб ви були задоволені нашими пропозиціями, послугами, сервісом!

 

Інформуємо вас про те, що ми постійно опрацьовуємо ринок постачання комунальних послуг, вивчаємо його і працюємо над тим, щоб пропонувати вам нові приємні пропозиції, ціни чи послуги. Слідкуйте за нашими повідомленнями на нашому сайті https://zakarpatzbut.energy/, а також на нашій офіційній сторінці в мережі Фейсбук https://www.facebook.com/zakenergozbut – тут ми оперативно інформуємо вас про всі новини товариства. 

Зараз, на етапі, коли споживачі опиняються перед нелегким вибором, якого постачальника обрати, ми готові консультувати вас і супроводжувати – для цього в нашому штаті працює команда спеціалістів, а також юристи. Ми готові відповісти на всі ваші запитання в зручній формі – дистанційно, аби не наражати вас на небезпеку, по телефону чи електронною поштою. Звертайтеся – ми поряд!

У разі виникнення запитань ви завжди можете звернутися до кол-центру ТОВ «Закарпаттяенергозбут» за номером 0-800-50-59-60 у робочий час, і отримати всі необхідні консультації з приводу постачання природного газу.

Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут» розраховує на співпрацю!

 Пресслужба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

 

11 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів