На митному посту «Малий Березний» росіянин «втратив» «ALFA ROMEO» через приховані 40 блоків сигарет

На митному посту «Малий Березний» росіянин «втратив» «ALFA ROMEO» через приховані 40 блоків сигарет
Сьогодні вранці, 14 листопада, інспектори митного поста «Малий Березний» спільно з працівниками управління запобігання та протидії контрабанді та порушенням митних правил Закарпатської митниці Держмитслужби, та прикордонниками задокументували факт незаконного вивезення через українсько-словацький кордон тютюнових виробів, прихованих громадянином Росії в іномарці.

 

Виїжджаючи з України до Чехії о 6 год ранку на автомобілі марки «ALFA ROMEO», 41-річний житель Красноярського краю Російської Федерації, який тимчасово прописаний у м.Миколаїв, свідомо обрав спрощену смугу контролю – «зелений коридор». Під час митно-прикордонної перевірки інспектори уточнили  в іноземця, чи не переміщує приховані товари, на що той невпевнено відповів: нічого у незаконний спосіб через кордон не везе. Однак митники вирішили перевірити «законослухняного» росіянина, провівши поглиблений огляд його транспортного засобу. Відтак, застосувавши технічні спецзасоби: викрутку, оглядове дзеркало, ендоскоп, митники виявили у порогах автівки приховані від митного контролю 399 пачок тютюнових виробів без акцизної марки. Доступ до прихованих сигарет став можливий після демонтажу двох колес.

Тож, відносно іноземця складено протокол про порушення митних правил за статтею 483 ч.1 Митного кодексу України. Сигарети різних марок (Marvel червоний – 275 шт, LD – 50 шт, Marvel синій – 65 шт та Compliment – 9 шт) разом з автомобілем, що використовувався для переміщення прихованого товару, вартістю майже 110 тис грн вилучено до рішення суду.

Пресслужба Закарпатської митниці Держмитслужби

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів