За вихідні на Рахівщині сталося дві пожежі, в одній отримав опіки 83-річний чоловік

За вихідні на Рахівщині сталося дві пожежі, в одній отримав опіки 83-річний чоловік
Протягом вихідних на території Рахівського району виникло дві пожежі у житловому секторі. Одна подія сталася в с. Чорна Тиса, інша – в смт Ясіня.

 

Повідомлення про першу пожежу надійшло до Служби порятунку 14 листопада о 10:43. На вул. Б.Хмельницького у с. Чорна Тиса загорілася надвірна споруда, в якій зберігалося сіно. Господарі обійстя були вдома, тож саме вони помітили вогонь і навіть намагалися самостійно його загасити, однак безуспішно. Бійці пожежно-рятувальних підрозділів з Рахова та смт Ясіня об 11:27 локалізували пожежу на площі 96 кв.м та о 12:25 остаточно її ліквідували. Від стихії постраждали шиферна покрівля та 4 тонни сіна.

А в неділю о 18:30 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття подзвонили медики Рахівської райлікарні з повідомлення про те, що до них з термічними опіками ІІ ступеню потрапив 83-річний мешканець смт Ясіня. Чоловік готував їжу на переносній електричній плитці біля ліжка, коли заснув. Прокинувся вже від пекучого болю в ногах, оскільки з плитки вогонь перекинувся на матрац. Господар зміг самотужки загасити пожежу, а невістка супроводила його до лікарні. Наразі чоловік знаходиться в реанімаційному відділенні.

В обох випадках причину виникнення пожежі та суму завданих збитків встановлюють правоохоронні органи.

У ДСНС України у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів