В Ужгороді на грудень звільнили підприємців І та ІІ груп платників від сплати єдиного податку

В Ужгороді на грудень звільнили підприємців І та ІІ груп платників від сплати єдиного податку
Таким є рішення сьогоднішньої позачергової сесії міськради.

 

Про це міський голова Ужгорода повідомив сьогодні на своїй сторінці в мережі Фейсбук: 

"Продовжуємо системну підтримку підприємців Ужгорода, яким украй складно вести діяльність у зв’язку з карантинними обмеженнями через поширення коронавірусу.

Сьогодні на позачерговій сесії міськради прийняли рішення, яким на грудень звільняємо підприємців І та ІІ груп платників, котрим постановою уряду заборонено працювати, від сплати єдиного податку.

На останній місяць цього року звільнили малий та середній бізнес, діяльність якого зупинена постановою Кабміну, і від сплати земельного податку та за оренду комунального майна.

До кінця карантину відновили дію рішення міськради – про звільнення від сплати за комунальне майно для літніх терас кафе та ресторанів. Сподіваюся, ці рішення допоможуть нашим підприємцям «утриматися на плаву» в ці нелегкі для всього світу місяці пандемії.

Це – питання, які у компетенції міської ради. Крім того, прийняли також звернення до Кабінету Міністрів України, щоб розглянули можливість звільнити цю категорію підприємців від сплати єдиного соціального внеску – як за себе, так і за найманих працівників, а також продовжити дію постанови Кабміну щодо призначення та виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям І та ІІ групи платників єдиного податку".

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів