Богдан Андріїв заявив, що не має жодного відношення до схеми підкупу виборців: "Це спланована провокація проти мене!"

Богдан Андріїв заявив, що не має жодного відношення до схеми підкупу виборців: "Це спланована провокація проти мене!"
Кандидат на посаду міського голови Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні в ужгородському пресклубі заявив, що не має жодного стосунку до схеми підкупу виборців, про яку інформують правоохоронці. Нагадаємо, мас-медіа повідомляли, що скуповували голоси нібито на користь Андріїва.

 

«Жодного відношення до цього інциденту не маю ні я, ні моя родина, ні моя команда. Це зроблено виключно для того, щоб підірвати довіру ужгородців до мене, – заявив Богдан Андріїв. – Ми всі прекрасно знаємо, як це робиться. Шукається особа, яка має негаразди з законом, так звана «торпеда», так само підбирається інша. В підсумку, затримані особи відбудуться незначним покаранням, але головне – є інформаційний привід, що в Ужгорді факт підкупу», – уточнив міський голова.

Андріїв також повідомив, що його попереджали про можливі провокації, що можуть бути й інформаційні приводи щодо підкупу виборців.

«І ми бачимо, що за добу до дня тиші це спрацювало. Мені просто незрозуміла надумана історія. Інформація потрапляє не від слідчих, а від блогера, який за хвилину вже на місці нібито затримання, починає зйомку. Потім переписує виданий текст по кілька разів.  Я відколи живу – такого цирку не бачив».

Андріїв також додав, що за весь час кампанії проти нього постійно відбувался провокації та маніпулювання, опонент не гребував брудними технологіями.

«Ми бачимо, що було багато кроків проти мене. Була інформація про смерть громадянина, якого нібито не прийняли в Ужгороді, хоча потім з’ясувалося, що він лікувався в районній лікарні і не є ужгородцем – це чергове намагання очорнити мене в очах ужгородців, мовляв, ми нічого не робимо, щоб надавати допомогу мешканцям», – сказав Андріїв.

Також міську владу звинувачували в нерозгортанні достатньої кількості місць, але «…ми першими виконали доручення і виконали постанову про розгортання 50 % ліжкомісць для хворих на коронавірусну інфекцію. До всього, ми у вівторок провели позачергову сесію, виділили 5,5 млн грн на медицину, в тому числі на придбання кисневих концентраторів. Для чого було 5 років працювати в місті, виконати стільки проєктів, щоб тепер підставлятися? Ми ведемо законну агітацію, на всій продукції є всі вихідні дані, всі платежі за рекламу оплачені з виборчого фонду», – уточнив Андрїів.

Він також нагадав про те, скільки бруду ллється проти нього, в тому числі відбувається брудна інформаційна кампанія, роздається величезна кількість газет, у якій обливають брудом і його, і родину.

«Використовуються самі брудні методи боротьби. Я не веду брудної кампанії, не роздаю нереальних обіцянок – на відміну від того, як роздає їх мій опонент», – додав Андріїв. – Поліція виявляє тих, хто роздає газети без вихідних даних, складає адмінпротоколи , але це триває».

Міський голова закликав ужгородців не вірити провокаціям, прийти на виборчі дільниці в неділю і зробити вибір.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів