Поліція встановлює обставини смертельної аварії на Іршавщині (ФОТО)

Поліція встановлює обставини смертельної аварії на Іршавщині (ФОТО)
У селі Кам’янське Іршавського району зіткнулися автомобіль марки «Ford Kuga» та вантажівка «MAN». Внаслідок аварі їводій легковика помер на місц іподії. За фактом автопригоди у поліції відкрили кримінальне провадження.

 

Вчора, 19 лисопада, близько 23.50 на автодорозі «Мукачево-Рогатин» у селі Кам’янське, що на Іршавщині, трапилась смертельна ДТП.

На місці події працювали слідчі обласного управління поліції, слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції та експерти.

За попередньою інформацією слідчих, водій автомобіля «Ford Kuga» виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення із вантажівкою «MAN». У результаті лобового зіткнення легковик відкинуло в кювет.

За кермом автомобіля «Ford» перебував 41-річний житель міста Хуст, який від отриманих травм помер на місці.

Водій вантажівки, 56-річний іноземець, не постраждав. Його освідчили, за кермом він перебував тверезий.

За фактом автопригоди слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Закарпаття відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, внаслідок якого загинула людина). У справі буде призначено ряд експертиз, які встановлять всі об’єктивні обставини ДТП.

Розслідування триває. Повідомляє  відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів