На Закарпатті контрабандисти залишили на кордоні 5 тисяч пачок цигарок (ФОТО)

На Закарпатті контрабандисти залишили на кордоні 5 тисяч пачок цигарок (ФОТО)
Незаконному переміщенню тютюнової контрабанди через українсько-румунський кордон запобігли учора ввечері прикордонники відділу “Яблунівка” у ході реалізації інформації, що надійшла від співробітників оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону.

 

Перевіряючи вказаний напрямок, прикордонний наряд виявив неподалік від кордону групу чоловіків з пакунками. При спробі затримання, зловмисники, скориставшись значним віддаленням від військовослужбовців, покидали свої ноші та вдались до втечі.втекли Оглядаючи місцевість прикордонники виявили 10 пакунків, у яких знаходилось 4950 пачок безакцизних сигарет.

За цим фактом на адресу Закарпатської обласної прокуратури, Хустського відділу НП ГУ та ДФС у Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 204 КК України "Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів". Тютюнові вироби доставили до прикордонного підрозділу, згодом їх передадуть співробітникам ДФС.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів