Свалявські поліцейські оперативно розкрили крадіжку грошей з помешкання жителя району

Свалявські поліцейські оперативно розкрили крадіжку грошей з помешкання жителя району
24-річний раніше судимий свалявець під приводом збору коштів потрапив у помешкання жителя села Поляна та обікрав його. Оперативники швидко встановили та розшукали крадія. За фактом злочину у поліції відкрили кримінальне провадження

 

До Свалявського відділення поліції із заявою про крадіжку звернувся житель села Поляна. Заявник повідомив, що з його помешкання зникли гроші в іноземній  валюті.  За вказаною адресою прибули працівники слідчо-оперативної групи та кримінальної поліції місцевого відділення.   Оперативники встановили особу чоловіка причетного до крадіжки - 24-річного мешканця Сваляви.  Фігурант раніше вже притягався до кримінальної  відповідальності за скоєння крадіжки та розбою.  Як з‘ясували поліцейські, свалявець, під приводом збору коштів, зайшов до помешкання потерпілого. В коридорі він помітив чоловічу сумку, з якої в подальшому, скориставшись відсутністю власниці оселі, викрав  гроші в сумі 150 доларів. 

Частину грошей поліцейські у зловмисника вилучили, їх буде повернуто потерпілим. Решту встиг витратити. За вказаним фактом слідчі  відкрили кримінальне провадження  за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.  Окрім того,  поліцейські перевіряють вказану особу на  причетність до скоєння аналогічних злочинів на території регіону. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів