Як обрати зручну дошку для прасування

Як обрати зручну дошку для прасування

 

Більшість господинь та господарів, коли стикаються із прасуванням, основну увагу приділяють прасці. Даремно нехтуючи таким важливим аксесуаром, як дошка для прасування. Дехто взагалі звик обходитися звичайним столом, вкритим щільним покривалом. Але це незручно — швидко починає боліти спина, а якість прасування залишає бажати кращого. Цікавий факт: у багатьох українських оселях є дошка під праску, та ніхто нею не користується! Чому? Бо незручно, незграбно розкладається тощо. І так ця річ перетворюється на непотріб, який даремно займає місце в оселі.

Ось декілька порад, як виправити ситуацію, щоб перетворити прасування на суцільне задоволення та завжди отримувати чудовий результат у вигляді бездоганної білизни та одягу.

Зручно замовити дошку для прасування на сайті мережі «АШАН» — https://auchan.ua/gladil-nye-doski/. Там великий вибір, помірні ціни, розмаїті можливості для доставки та кредитування.

На що звернути увагу під час вибору прасувальної дошки:

  1. Дошка має бути міцною і стійкою — щоб не прогиналася і не хиталася. Адже від стійкості конструкції залежить не тільки зручність, а й безпека (тільки уявіть наслідки від падіння праски!).
  2. Важливий елемент — спеціальні ковпачки на ніжках дошки, які захистять від ковзання та пошкодження підлогового покриття.
  3. Передусім зверніть увагу на висоту дошки для праски. Підбирайте її відповідно до зросту того, хто користуватиметься дошкою найчастіше. Найкраща модель — та, яку можна регулювати за висотою відповідно до зросту користувача. Механізм фіксації буває двох типів: плавний і ступінчастий. При плавному механізмі ніжки фіксуються в будь-якому положенні за допомогою важеля або гвинта. У другому випадку фіксація відбувається за допомогою спеціальних заглиблень.
  4. Матеріал, з якого зроблено саму дошку, має бути міцним. Також важливо, щоб металева стільниця мала достатню перфорацію для виходу пари, яка утворюється під час прасування.
  5. Перевага — чохол з тканини, який можна у будь-який момент зняти та випрати. Оптимальний матеріал для чохла — натуральна тканина, яка не розплавиться під час взаємодії із розжареною праскою.

Часто прасувальні дошки мають в комплекті додаткові аксесуари. Це може бути спеціальний додатковий елемент для бездоганного прасування рукавів. Або силіконова підставка під праску, що зручно, адже можна ставити гарячу праску прямо на дошку.

 

26 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів