П'ятий загиблий в ДТП на Мукачівщині: дитина померла в лікарні

П'ятий загиблий в ДТП на Мукачівщині: дитина померла в лікарні
П’ятеро людей, серед яких дитина, загинули в ДТП на Мукачівщині. Хлопчик помер в реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні в Мукачеві, — повідомила в.о. директора Закарпатської обласної дитячої Магдалина Семеняк.

 

"Дуже жаль, але там були мультитравми. Він буквально в нас десять хвилин був. Почали реанімувати, вводити медикаменти і все", — розповіла виконувачка обов'язків.

Аварія сталася сьогодні, 30 листопада, близько 13 години в селі Лалово. "Попередньо з’ясовано, що водій легковика виїхав на зустрічну смугу, внаслідок чого відбулося зіткнення", — розповіла речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

За словами речниці ДСНС Закарпаття Наталії Батир, внаслідок зіткнення на місці загинули 4 людини, що перебували в легковику, також отримала травми дитина. "Рятувальники витягли хлопчика з понівеченої машини та передали його в карету екстреної медичної допомоги, однак пізніше дитина померла в реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні в Мукачеві. Чотирьох загиблих дорослих бійці ДСНС деблокували з автомобіля за допомогою спецінструменту та передали правоохоронним органам. Водій вантажної машини у ДТП не постраждав".

Суспільне Закарпаття

 

30 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів