На Закарпатті поліція викрила організовану групу збувачів наркотичних засобів

На Закарпатті поліція викрила організовану групу збувачів наркотичних засобів
До групи з 5 чоловіків організатор залучив 26-річного сина.

 

У вівторок, 1 грудня, оперативники управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області Нацполіції, слідчі слідчого управління поліції області за процесуального керівництва прокуратури та силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД та роти спеціального призначення припинили  злочинну діяльність організованої групи, яка спеціалізується на продажі наркотичних засобів.

Виробничі потужності п’ятеро правопорушників облаштували на території одного з колишніх нічних закладів. Члени групи фасували та в подальшому збували заборонені засоби під пильним контролем 47-річного організатора. Останній залучив до протиправної діяльності свого 26-річного сина.

Наразі у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці затримали організатора та двох членів групи. Поліцейські  провели ряд санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів, транспортному засобі організатора та у приміщенні для фасування наркотичних засобів. 

В ході слідчих дій було виявлено та вилучено ножі, зброю та її складові, набої, наркотичні засоби та психотропні речовини.

Вирішується питання про оголошення їм підозр за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України

 

 

01 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів