В Ужгороді нагородили сумлінного платника податків України

Сьогодні, 4 грудня 2020 року, в Головному управлінні ДПС у Закарпатській області, у режимі відеослектору разом з усіма регіонами України, відбулась урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2019».

 

У залі Державної податкової служби України були присутні Міністр фінансів України – Сергій Марченко, Голова ДПС України – Олексій Любченко, Президент АППУ – Грігол Катамадзе, Президент УСПП – Анатолій Кінах, в Головному управлінні ДПС у Закарпатській області – Ілля Матьола, начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області, Марта Волощук, голова ради ТВ АППУ у Закарпатській області та представник переможця Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2019» ТОВ «Д’юті Фрі Трейдінг». Закарпатську область на всеукраїнському рівні рейтингу «Сумлінні платники податків України – 2019» представляли 11 суб’єктів господарювання. Відтак з поміж них Вища рейтингова комісія «Сумлінні платники податків-2019» обрала тільки ТОВ «Д’юті Фрі Трейдінг», яке змагалось з іншими учасниками у сфері торгівлі.

Під час вручення нагороди Ілля Матьола подякував переможця за сумлінне виконання своїх обов’язків перед державою та високу податкову культуру, а Марта Волощук зазначила, що це вже сьома відзнака цього підприємства на рівні держави. Щорічний Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків» започаткований у 2011 році. Цей рейтинг виконує свою основну мету – сприяння розвитку підприємництва, посилення авторитету платників податків та максимальне залучення бізнесу до сумлінної сплати податків. Визначаючи сумлінного платника податків засвідчуються високі досягнення бізнесу з дотримання податкової дисципліни, кількості офіційно працевлаштованих працівників, його витрат на соціальні програми. Все це важливо підтримувати та заохочувати.

ДПС у Закарпатській області

 

04 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів