В Ужгороді запрацював святковий ярмарок

В Ужгороді запрацював святковий ярмарок
11 грудня в Ужгороді на площі Петефі розпочав роботу новорічно-різдвяний ярмарок. Там розмістили 12 будиночків, де продають вино, мед, пряники та інші товари. За словами організатора Дмитра Свирида, в умовах пандемії вони мають працювати на винос.

 

Ужгородка Олена прийшла на ярмарок спеціально, щоб купити мед. Каже: "Учора прочитала оголошення й прийшла купити мед з акації, треба мені для лікування. Як є тут ярмарок, то краще тут купувати".

Святковий ярмарок запрацював в Ужгороді на площі ПетефіСуспільне Закарпаття

Павло Лях разом із дружиною приїхали з Мукачева. Продають мед та інші продукти бджільництва. Павло каже: минулого року також були на новорічно-різдвяному ярмарку.

"У нас все натуральне виробництво, власне. Ми цим займаємося, тому все натуральне. Містяни досить ввічливі, приємні, тому нам подобається тут", — сказав чоловік.

А ужгородець Василь Головачко продає вино та глінтвейн власного виробництва. "Звісно, все буде на винос, — каже. — Дегустацію можна буде провести, але все буде на винос, тому в нас нема ні лавичок, ні столів, щоб люди могли збиратися групами".

Суспільне Закарпаття

 

11 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів