Групу з нелегального переміщення людей до країн ЄС викрили на Закарпатті

Групу з нелегального переміщення людей до країн ЄС викрили на Закарпатті
Етнічну транснаціональну організовану злочинну групу на чолі із так званим "кримінальним авторитетом" викрили у середу, 16 грудня, оперативники управління стратегічних розслідувань Нацполіції Закарпаття, детективи, працівники головного оперативно-розшукового відділу Чопського прикордонного загону та спецпідрозділу "Дозор". Про це повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

Вона розповіла, що злочинна група діяла протягом трьох років. "Організував протиправну діяльність так званий 42-річний "кримінальний авторитет". Під його керівництвом "працювали" троє чоловіків. Протягом трьох років члени злочинної групи протиправно переміщували іноземців до країн ЄС. За свої послуги зловмисники брали 6000 доларів США з однієї людини", — розповіла речниця.

Групу з нелегального переміщення людей до країн ЄС викрили на ЗакарпаттіСуспільне Закарпаття

В ході слідчих дій було проведено обшуки за місцями проживання фігурантів та у їхніх транспортних засобах. Правоохоронці вилучили зброю, набої, гроші, блокноти з "чорновими" записами та банківські картки, розповіла Ганна Дан. Наразі зловмисникам повідомлено підозри у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 і ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

Суспільне Закарпаття

 

16 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів