На 12 років позбавлення волі засуджено рахівчанина за замах на вбивство поліцейського

На 12 років позбавлення волі засуджено рахівчанина за замах на вбивство поліцейського
За принципової позиції прокурорів Тячівської місцевої прокуратури доведено вину мешканця Рахівщини у незаконному поводженні зі зброєю та посяганні на життя працівника поліції.

 

У ході слідства встановлено, що чоловік незаконно зберігав у своєму помешканні автомат Калашникова та набої до нього. У листопаді 2016 року з цієї ж зброї здійснив серію пострілів по працівниках Рахівського відділення поліції. Один із правоохоронців отримав вогнепальні поранення. У ході інциденту пошкоджено й приватний автомобіль.

Дії засудженого кваліфіковано за ч. 1 ст. 263, ст. 348 КК України.

Через намагання обвинуваченого затягнути розгляд провадження, заявлені ним численні відводи до складу колегії суддів та ряд інших обставин, які перешкоджали участі суддів у розгляді справи, кримінальне провадження протягом майже 4 років слухалось у чотирьох районних судах області.

Прокурор у дебатах просив для закарпатця 15 років позбавлення волі, враховуючи те, що він вже був раніше судимий за незаконне зберігання автоматичної вогнепальної зброї. Рішенням Мукачівського міськрайонного суду особі призначено покарання у виді 12 років позбавлення волі. Своєї вини у скоєному чоловік так і не визнав.

Очікується набуття вироком законної сили, триває строк на апеляційне оскарження.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів