На Закарпатті взяли під варту організаторів злочинного угрупування

На Закарпатті взяли під варту організаторів злочинного угрупування
Офіцерами оперативно-розшукового підрозділу Чопського прикордонного загону у взаємодії зі співробітниками Управління спеціальних розслідувань в Закарпатській області та слідчими Національної поліції, під процесуальним керівництвом Закарпатської обласної прокуратури, здійснюється подальший супровід кримінального провадження відносно організаторів злочинного угрупування, затриманих минулого тижня в ході міжвідомчої операції в м. Чоп за підозрою в незаконному переправленні осіб через державний кордон України.

 

21 грудня цього року правоохоронці здійснили привід двох підозрюваних до слідчого судді, яким розглядалось клопотання про застосування запобіжного заходу щодо затриманих правопорушників.

Перед початком судового засідання прикордонні оперативники надали стороні обвинувачення відомості, які стали підставою для обрання відносно підозрюваних організаторів запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На підставі вищевикладеного, за підтримки слідства та прокуратури, суддею Ужгородського міськрайонного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном два місяці 42-річному організаторові злочинного угрупування та його спільникові. Вагомість зібраних аргументів при прийнятті рішення слідчим суддею підтверджується істотною сумою застави у розмірі 850 тисяч та 305 тисяч гривень відповідно. Підозрюваних затримано в залі суду та доставлено в слідчий ізолятор.

Наразі тривають подальші заходи в рамках оперативного супроводу кримінального провадження.

Пресслужба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграм

 

22 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів