На Закарпатті поліцейські перевіряють ялинкові ринки

На Закарпатті поліцейські перевіряють ялинкові ринки
Працівники поліції провели черговий рейд ялинковими ринками Ужгорода. Під час рейду, торговцям наголосили на необхідності дотримання вимог законодавства.

 

Вже за тиждень закарпатці відзначатимуть новорічні свята. Невід’ємним атрибутом Нового Року залишається ялинка, яка у ці дні стає окрасою чи не кожної оселі. Багато хто обирає для святкування штучні дерева, однак є і прихильники натуральних та справжніх ялинок.

Для того, щоб порушники не вирізали незаконно дерева, а ваші оселі прикрашали «легальні» ялинки, поліція у цей період перевіряє точки продажу новорічних дерев.  

Поліцейські проводять рейди у всіх населених пунктах області та користуючись нагодою нагадують торговцям, що за порушення вимог законодавства у сфері торгівлі ялинками, порушників можуть притягнути до відповідальності згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Йдеться про статті 160 та 88-1 КУпАП. 

За продаж та купівлю нелегальних дерев громадянам загрожує штраф. 

Тож, аби новорічні свята провести вдало, поліція закликає не порушувати вимог чинного законодавства. 

Поліцейські Закарпаття звертаються до громадян з проханням не знищувати окрасу нашого краю та надати перевагу ялинкам, які вирощені спеціально для того, щоб стати частинкою вашого свята та створити новорічну атмосферу у вашій оселі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів