Артем Мілевський — новачок ФК "Минай"

Артем Мілевський — новачок ФК "Минай"

 

Новим гравцем ФК "Минай" став український футболіст Артем Мілевський. Сьогодні, 24 грудня, він підписав контракт з клубом, — повідомляють на офіційній сторінці футбольного клубу "Минай".

"Дуже приємно повернутися в Україну, в УПЛ. "Минай" — дуже хороша команда і я дякую за таку можливість клубу, — розповів Артем Мілевський. – Я передивився останні матчі "Минаю", поспілкувався з Василем Кобіним. Мені тут подобається і розраховую принести користь команді". Артем Мілевський — вихованець київського "Динамо" — чотириразовий чемпіон та володар Кубку та Суперкубку України,  чемпіон Білорусі, володар Кубка та Суперкубка Білорусі у складі "Динамо" (Брест), учасник Ліги чемпіонів та Кубку УЄФА (Ліги Європи), учасник чемпіонату світу та Європи у складі національної збірної України, срібний призер молодіжного чемпіонату Європи.  

Свого часу Мілевський також пограв в чемпіонаті Туреччини, Румунії, Хорватії, Росії та Угорщини. Останній клуб Артема – брестське "Динамо", яке він залишив після закінчення цього сезону в цій країні. В чемпіонаті України Артем Мілевський не грав з 2013-го року.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів