Одне авто викрав, ще одне пограбував: підозрюваного ужгородця затримали

Одне авто викрав, ще одне пограбував: підозрюваного ужгородця затримали
41-річного ужгородця підозрюють у викраденні легкового автомобіля та пограбуванні ще одного. Про це повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, вранці 25 грудня до поліції звернувся ужгородець, та повідомив, що його автомобіль викрали на вулиці 8 Березня. Два тижні тому у цього чоловіка вже обкрадали інший автомобіль. Тоді з нього забрали акумулятор та ключі від нині зниклого транспортного засобу. Близько 14-ї години до поліції надійшло ще одне повідомлення про пограбування автомобіля. Невідомий розбив скло автівки, забрав сумку та два мобільні телефони.

В Ужгороді чоловік викрав авто, ще одне пограбувавФОТО: Національна Поліція

"Правоохоронці спіймали викрадача. Ним виявився 41-річний ужгородець, який уже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжку. У нього, крім викраденої жіночої сумочки та телефонів, виявили також сумку з інструментами для угону автомобілів і ключі від розшукуваної машини. На цей момент оперативні працівники вже розшукали викрадене авто, воно знаходилося в одному із закинутих гаражів міста. Ключі в кишені затриманого додатково довели причетність цієї особи до угону", — додала речниця.

В Ужгороді чоловік викрав авто, ще одне пограбувавФОТО: Національна Поліція

За незаконне заволодіння транспортним засобом та за грабіж правоохоронці відкрили кримінальні провадження. Підозрюваного затримали. Слідство у справі триває. 

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів