ДТП на Виноградівщині: загинув пішохід

ДТП на Виноградівщині: загинув пішохід
Слідче управління поліції Закарпаття встановлює всі обставини автомобільної аварії у смт Вилок на Виноградівщині, в якій загинув 70-річний чоловік.

 

Вчора, 25 грудня, ввечері на службу «102» надійшло повідомлення від чоловіка, який повідомив, що збив пішохода біля АЗС в смт. Вилок Виноградівського району. На місце автопригоди прибули поліцейські Виноградівського відділення та Головного управління Національної поліції Закарпаття.

Правоохоронці попередньо встановили, що автомобіль «ВАЗ-2106» рухався зі сторони міста Берегова, після роз’їзду з невстановленим на даний час автомобілем, збив пішохода. За кермом знаходився 67-річний житель Виноградівщини. Пішохід перебігав проїжджу частину в невстановленому місці. Після зіткнення 70-річний житель смт Вилок помер на місці пригоди.

Водій освічений, тверезий. «ВАЗ-2106» поміщено на арештмайданчик Виноградівського відділення поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого. Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів