На Закарпатті внаслідок ДТП травмований 64-річний велосипедист

На Закарпатті внаслідок ДТП травмований 64-річний велосипедист
Дорожньо-транспортна пригода за участі легкового автомобіля та велосипеда сталася у селі Чорнотисів сталася ввечері 28 грудня. Внаслідок аварії 64-річний велосипедист отримав важкі травми, — розповіла речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, повідомлення про ДТП по вулиці Шевченка у селі Чорнотисів Виноградівського району до поліції надійшло близько 22-ї години.

На Закарпатті внаслідок ДТП травмований 64-річний велосипедистФОТО: Національна Поліція

"Правоохоронці встановили попередні обставини аварії. Встановлено, що 27-річна водій автомобіля "Opel", місцева мешканка, здійснила  наїзд на велосипедиста-пенсіонера. Зі слів жінки, велосипедист стояв на проїжджій частині дороги. Внаслідок автопригоди 64-річний чоловік, мешканець села Холмовець, отримав важкі травми. Його доставили  в травматологічне відділення лікарні. Попередньо медики діагностували у пенсіонера перелом кісток черепа", — розповіла речниця

Водійку освідчили. За кермом вона перебувала твереза. Транспортні засоби помістили на арештмайданчик. За фактом ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У справі триває слідство.

Суспільне Закарпаття

 

29 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів