У Перечинській школі-інтернаті встановили дві святкові фотозони

У Перечинській школі-інтернаті встановили дві святкові фотозони
Як Перечинська школа-інтернат І-ІІ ступенів святкує новорічно-різдвяні свята у період карантину?

 

Директор школи-інтернату Василь Коба розповів, що, незважаючи на ситуацією з пандемією, викликаною коронавірусом, у вихованців є свято: у залі прикрасили новорічну ялинку, Дід Мороз приносить подарунки, у фойє встановили дві фотозони: одну – новорічну, другу – різдвяну.

– Святкуємо, але не масово, без дискотеки, з дотриманням усіх карантинних вимог, – зауважив Василь Федорович. – Розпочали з підготовки до Дня святого Миколая. У святкових заходах участь бере невелика кількість дітей – 10-15. У перших-четвертих класах навчається всього 15 дітей, для них організували свято в актовій залі. Для учнів 5-9 класів Дід Мороз приходить з подарунками окремо. Щоб нашим вихованців запам’яталися свята, у фойє встановили дві фотозони, де вони можуть зробити фотографії на добру згадку.

До 18 грудня до нас приходили гості з подарунками, зокрема депутат обласної ради, працівники обласного управління поліції, волонтери. Всім необхідним наші вихованці забезпечені, ми фінансуємося з обласного бюджету. Але бажаючі можуть будь-чим порадувати наших діточок у ці новорічно-різдвяні свята. Ми приймаємо солодощі, фрукти, але на них мають бути сертифікати якості, одяг, взуття тільки нове.

У попередні роки під час зимових канікул наші вихованці були на відпочинку, відвідували театри в обласному центрі. Наразі у школі-інтернаті перебуває 61 дитина, всі на місці, у зв’язку з такою ситуацією в країні та світі жодну дитину не відпускаємо за межі закладу.

Тетяна Грицищук, фото автора

Карпатський об'єктив

 

31 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів