Впродовж однієї доби в Закарпатті на пожежах загинуло двоє осіб

Впродовж однієї доби в Закарпатті на пожежах загинуло двоє осіб
Новий рік лише розпочався, а в краї вже зафіксовано дві загибелі на пожежах. Трагічні випадки виникли вночі 2 січня у м. Берегово та с. Андріївка, Ужгородського району.

 

Так, о 00:21 до берегівських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу  на вул. Сечені. Горів житловий будинок у якому самотньо мешкала 85-річна жінка. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло власниці, на жаль, без ознак життя. Пожежу ліквідовано о 01:30 на площі 20 кв.м.

Друга трагічна пожежа сталася на Ужгородщині в с. Андріївка. Про це рятувальникам повідомили сусіди домоволодіння, котрі вночі прокинулись від тріскоту шиферу. Коли на місце прибули вогнеборці, на будівлі вже обвалився дах, площа пожежі становила 105 кв.м.  Спільними зусиллями пожежних двох пожежно-рятувальних частин з Середнього та Ужгорода о 05:50 пожежу було ліквідовано. На жаль, під час розбору конструкцій було виявлено тіло 41-річного власника обійстя.

Причини пожеж встановлять правоохоронці.

Шановні закарпатці, рятувальники звертаються до вас з проханням бути максимально обережними із вогнем та не забувати під час святкувань про безпеку! Бережіть себе та своїх близьких!

У ДСНС України у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів