В Ужгороді відбудеться концерт різдвяних саундтреків "The Sounds of Christmas"

В Ужгороді відбудеться концерт різдвяних саундтреків "The Sounds of Christmas"

 

Найкраща концертна подія зимових свят: вечір різдвяних саундтреків "The Sounds of Christmas" від симфонічного оркестру LUMOS Orchestra!

"The Sounds of Christmas" - концерт, на якому оживають чудеса. Де можна слідом за музикою зануритися в святкову пригоду, небачені світи і неймовірні історії. Вас чекають музиканти та солісти в чарівних зимових видах, улюблені різдвяні композиції, казкова історія і незабутня атмосфера!

Музика "Один вдома", "Різдвяна історія", "Гаррі Поттер", "Полярний експрес", "Едвард руки-ножиці", "Чарлі і шоколадна фабрика", "Крижане серце 1-2", "Кошмар перед Різдвом", " Нарнія "," Золотий компас "," Клаус ", "Ґрінч "," Доктор Хто "," Красуня і чудовисько "- це і ще більше в кращій збірці різдвяних саундтреків.

LUMOS Orchestra - справжні чарівники і метри саундтреків музики. У 2020 році оркестр святкував своє 10-річчя і по великий творчий шлях вже має чудові досягнення: близько 700 різних саундтреків в репертуарі, сценічні і творчі кліпи і записи, великі тематичні концерти по "Володарю перснів", "Зоряних Війнах", "Доктору Хто", мультфільмів студії Disney, відеоігор. Також LUMOS Orchestra час від часу гастролюють за кордоном і мали можливість виступати перед видатними голлівудськими акторами і розробниками ігор.

Кожен проект колективу - це завжди більше, ніж просто концертний захід. LUMOS Orchestra створює сюжетні видовища, з'єднані тематичними історіями; інтерактивні івенти для слухачів завжди збирають повні зали шанувальників і залишають після себе неймовірні емоції і враження.

Порадуйте себе і близьких квитками на по-справжньому дивовижну зимову подію!

 

04 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів