Підозрюваного у вчиненні ДТП, в якій загинув підліток з Тячівщини, взято під варту

Підозрюваного у вчиненні ДТП, в якій загинув підліток з Тячівщини, взято під варту
Слідчим суддею Тячівського районного суду задоволено клопотання слідчого, погоджене прокурором місцевої прокуратури, та взято під варту водія «Mercedes Sprinter» без можливості внесення застави. Особу підозрюють у вчиненні ДТП, що призвела до смерті неповнолітнього жителя села Підплеша Тячівського району.

 

Йдеться про події, що трапилися цими вихідними на Тячівщині. Попередньо до працівників поліції надійшло повідомлення про зникнення 16-річного місцевого мешканця. У понеділок, 4 січня, його знайшли мертвим у с. Ганичі.

Як з’ясувало слідство, хлопець загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди ввечері 2 січня. Він саме рухався узбіччям дороги, коли на нього здійснив наїзд мікроавтобус «Mercedes Sprinter». Від удару потерпілого відкинуло в русло потічка. Хлопець, якого водій завідомо залишив без допомоги, втопився.

Встановлено, що за кермом автомобіля перебував 32-річний закарпатець. Після ДТП він зник з місця події та намагався оперативно замести сліди – транспортний засіб вже перебував на ремонті. Наразі дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого), ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці) КК України.

Особу взято під варту в залі суду. Досудове розслідування за процесуального керівництва Тячівської місцевої прокуратури триває.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів