Обрано запобіжний захід підозрюваному у вбивстві малолітніх дітей на Тячівщині

Обрано запобіжний захід підозрюваному у вбивстві малолітніх дітей на Тячівщині
За доводами прокурора Тячівської місцевої прокуратури слідчим суддею обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою жителю смт Буштино, якого підозрюють в умисному вбивстві двох малолітніх дітей та замаху на вбивство співмешканки.

 

Трагічні події сталися в одному з закладів Тячева ввечері 6 січня. Як встановили правоохоронці, чоловік у стані алкогольного сп’яніння розпочав конфлікт зі своєю 35-річною співмешканкою. Під час суперечки підозрюваний наніс жінці, її 9-річній доньці та 2-річному сину тілесні ушкодження. Діти внаслідок отриманих травм померли на місці інциденту, а співмешканку підозрюваного доставили до реанімаційного відділення одного з медичних закладів краю.

Дії 30-річного зловмисника кваліфіковано за п. 1, 2, 4 ч. 2 ст. 115 КК України та ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України. Найтяжчим покаранням за вказані злочини є довічне позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

08 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів