Частину вулиці Грушевського в Ужгороді розпочнуть ремонтувати у травні цього року

Частину вулиці Грушевського мають відремонтувати в Ужгороді цього року. Про це сказав директор департаменту міського господарства Володимир Бабидорич. Ідеться про ділянку біля приватного сектора. З проханням відновити її неодноразово зверталися жителі.

 

Ужгородка Світлана Соколова, яка мешкає на вулиці Грушевського, каже: через калюжі не може пройти:

"У мене ноги мокрі будуть. Як можна пропливати через озеро: чи човен надувати, чи скакати верхи, я можу обійти 500 метрів або більше і дві зебри через світлофор, для того щоб сісти на якийсь транспорт", — сказала жінка.

Щодня цією дорогою ходить ужгородка Антоніна Кобаль. "Коли така хляпанина, як сьогодні, то варіанти тільки два: або ти переходиш дорогу на паралельну вулицю, обходиш це все і вертаєшся на зупинку, або є ще варіант обходити по зеленій зоні, по грунті і брудним прийти на роботу, не маєш ніякого пристойного вигляду. Неприємно, що ти маєш долати такий болотяно-водяний квест, перш ніж прийти на роботу або навіть просто сісти в автобус", — сказала Антоніна Кобаль.

Частину вулиці Грушевського в Ужгороді розпочнуть ремонтувати у травні цього рокуСуспільне Закарпаття

Цю частину вулиці Грушевського ремонтуватимуть, — каже директор департаменту міського господарства Ужгородської міськради Володимир Бабидорич. За його словами, вартість робіт ще не визначили, оскільки існують деякі зміни у ціновій політиці. "Відповідно, коли будемо мати конкретну, чітку і ясну картину по проєктно-кошторисній документації, відповідно тоді будемо знати вартість даної роботи", — розповів директор департаменту.

За словами Бабидорича, роботи планують почати у травні цього року.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів