Стан членів родини, що отруїлась чадним газом в Ужгороді, покращується

Стан членів родини, що отруїлась чадним газом в Ужгороді, покращується
"Найважчий стан у жінки", — лікар про стан отруєної чадним газом родини в Ужгороді.

 

Про це у коментарі Суспільному повідомив директор Ужгородської міської лікарні Іван Курах.

За його словами, до їхнього медзакладу доставили трьох людей: чоловіка, жінку та їхнього неповнолітнього сина. Ще одного сина відвезли до міської дитячої лікарні. Там він наразі перебуває в реанімації.

"Найважчий стан у жінки. Вона тяжко виходить з того стану, — розповів Іван Курах. — Чоловік і син на кисневій підтримці, але спокійно виходять. Я телефонував завідувачу реанімаційного відділення дитячої лікарні і той хлопчик, що у них в медзакладі, теж був у важкому стані, але зараз вже прийшов до тями".

Лікар також сказав, що якщо хворі відновлюватимуться успішно, то вже завтра їх переведуть у терапевтичне відділення. "Потім хочемо того хлопця з дитячої лікарні забрати. Зробимо їм окрему палату у терапії, щоб вони всі четверо були разом. Бо тепер вони налякані, переживають за того сина, що окремо в лікарні", — сказав Іван Курах.

Нагадуємо, о пів на восьму ранку 16 січня, рятувальники отримали повідомлення про можливе отруєння чотирьох людей чадним газом. Ймовірна причина – перекрита заслінка димаря, коли у комині ще тлів вогонь.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів